Dikke pech...mijn yoghurtfabriekske is abrupt stilgevallen. Vanmorgen zag het brouwsel er uit als mislukte platte kaas. En ik was zo trots dat ik nog steeds van dat ene potje uit Colombia, in december gekocht, yoghurt maakte. Gisteren nog telde ik : 5 maanden gaat dit al door! Had ik niet moeten doen, weet ik.

Och ja, het kon niet eeuwig blijven duren. Ik denk dat ze in Bocas Town natuuryoghurt verkopen in de Gourmet Store. In die winkel vind je nog zoveel meer : Zwitserse chocola (nee, geen Belgische), Italiaanse pasta, Parma ham, Frans brood, Moutarde de Dijon enz, enz...de prijzen zijn jammer genoeg ook erg exotisch.

Het werd toch eens tijd om aan een nieuwe "yoghurtketen" te beginnen. Ik gebruik telkens twee eetlepels yoghurt, roer die onder een halve liter lauwe melk, waar ik eventueel wat (zoete) geconcentreerde melk aan toevoeg, en giet dat in een thermos. Die laat ik tot 's avonds staan vóór ze in de koelkast te zetten. Klaar