Alarmtoestand in België en omstreken! Een tropisch weekend komt eraan. Ze slaan je met raadgevingen om de oren. Steeds water meenemen en genoeg drinken, klinkt het op TV en radio. Betuttelend toch !? Of zien enkel wíj dat zo?

Maar, ongelooflijk, het weer krijgt echt tien op tien. Tot nu nog geen regen gezien. Niks dan blauwe lucht en zon. Gisteren de tweede warmste nacht ooit in België! Gelukkig waren de eerste nachten fris. Eindelijk nog eens lepeltjesgewijs slapen, onder de donsdeken !!!!! Zalig.

Echt zomerweer, er zijn dus ongelooflijk veel buitendingen te doen. Met de camper, die Bert en Stefanie ons leenden, lukt dat prima.
Dagje naar Zeeland met kinderen en kleinkinderen.
Reünie met koffie en vlaai voor ons nichtje uit Portugal.
Sauna met de vriendinnen en lekker in het zonnetje bijbabbelen.
Terrasje doen met Tony's ex-collega.
Een gezellig avondje in de tuin van Willy. Ook dochter Vicky komt langs. Onvoorstelbaar lang geleden zeilden we samen met hen en Lieve de eerste mijlen in een zeiljacht. Het prille begin. Gezelligheid kent geen tijd, we blijven slapen in de camper en Betty verwent ons 's morgens met een vijfsterren ontbijt.

Duiken in een "vijver" (Naturagart) in Duitsland. Het zicht is slechts één meter maar de ambiancemeter staat op maximum. De steuren zijn de grote attractie.

Barbecue in Weerde. Wandelingetjes naar het speeltuintje met Roxie en Lyam.

We genieten volop van onze vakantie in België, weten immers dat Jakker veilig is. Bob stuurde ons nl. een foto van hoe rustig ze erbij ligt in Curaçao Marine.

 

 

 

zeeland aug '12 (1)zeeland aug '12 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

zeeland aug '12 (3)zeeland aug '12 (4)

 

 

 


 

 

 

 

zeeland aug '12 (5)zeeland aug '12 (6)

 

 

 

 

 

 

 


zeeland  (2)zeeland  (1)