Maandagochtend :
"ON3JJ dit is ON6TM... " heel zwakjes, tussen al het geruis, hoor ik de stem van Tony. Een gesprek lukt niet, ik hoor enkel dat hij het donderdag opnieuw zal proberen. En ook eens zal opzoeken of er op een ander moment betere "propagatie" is.

Ik had hem veel willen vertellen. Dat het ons goed gaat. Dat we gisteren zijn gaan duiken bij Klein Bonaire. Dat Sandra en Philippe meegezeild zijn en dat we een leuke namiddag hadden. Zij al snorkelend en wij wat dieper, met een pak meer stroming, tussen duizenden kleine sardientjes en helblauwe rifbaarsjes

Dat we 's avonds een stapje in Bonaire zetten. Happy hour, etentje bij den Argentijn, cultureel feest op het plein met life optredens en kunstmarkt, afzakkertje met life pianomuziek bij Karels bar. Veel lol met Philippes verzoeknummer "Alice". Het refrein was voor onze rekening, natuurlijk.

Lachen konden we 's nachts iets minder toen Captain Tony wakker werd met 8 muggenbeten op rug en billen. (Ik had er toen nog maar drie). Hebben we weer te hard geroepen dat er op dit ogenblik geen muggen zouden zijn op Bonaire. Als je niet meer zo op je hoede bent, dan vallen die krengen aan. Wist je trouwens dat je de muggen hier niet rond je kop hoort zoemen en dat ze veel kleiner zijn dan thuis, maar hun beten zeker zo gemeen.

 

bonaire  (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bonaire  (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bonaire  (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bonaire  (4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dank je voor de foto's, Philippe.